09.09.2018 | Elina Elijoki

SEURAMESTARUUDET LÄHESTYVÄT!

SEURAMESTARUUDET LÄHESTYVÄT
Tämän vuoden JsRn seuramestaruudet lähestyvät! Kisapaikkana on Laku Stall Tikkakoskella ja kisat pidetään 1- &  2-tasolla.  Estemestaruudet kisataan 30.9. ja koulumestaruudet 7.10..
Palkintoina mestareille on luvassa ruusukkeiden lisäksi pokaalit sekä mestarille seuraloimi ja hopealle & pronssille seurahuopa. Lisäksi 2-tason luokissa on normaalit rahapalkinnot. Eli kannattaa tulla kisaamaan ja täydentämään palkintokaappia!
Esteissä Tulokas-mestaruus ratsastetaan 1-tasolla estekorkeudella 70cm (avoin ratsukoille, jotka eivät ole kilpailleet 90cm tai sitä korkeammissa luokissa) ja Konkari-mestaruus 2-tasolla estekorkeudella 90cm (avoin kaikille).
Koulussa Tulokas-mestaruus ratsastetaan 1-tasolla ohjelmalla KN-Special (avoin ratsukoille, jotka eivät ole kilpailleet helppo A tai sitä vaikeammissa luokissa) ja Konkari-mestaruus 2-tasolla ohjelmalla helppo A:10 (avoin kaikille).
Jos et kuitenkaan ole kisaaja-porukassa, niin talkooväkeä tarvitaan molemmille päiville! Paikan päällä neuvotaan hommaan kuin hommaan, eli mukaan voi tulla avoimella mielellä ja reippaalla asenteella! Seuraile JsRn fb-ryhmää tai ilmoittaudu tähän mailiin tai Elinalle 040 751 1148.
 Nora Tourusen Kipiikin Formilton loimi-mallina.