22.04.2019 | Vilma Viertorinne

Mitalisatoa ja hienoa edustusta

Vasemmalta oikealle: Ronja Reina ja Vertical,
Auli Lamers ja Korven Tuuraus,
Anna Johansson ja E.V. Sirmakka,
Hanne Masalin ja Hilun Hissu,
Heidi Leiniäinen ja Hermionetta,
Jaana Sulola ja Puerto Rico,
Auli Lamers ja Balans,
Auli Lamers ja Jackson ja
Siiri Meijanen ja Beaufort Rubert.

Tänä viikonloppuna JsR:n kisaajia on nähty paljon kisoissa. Erityisesti Laku Stallilla JsR:n pitämissä kouluratsastuksen hallimestaruuksissa sijoituksia ropisi hienosti. Mahtavaa!

Juniorimestaruudessa pronssin vei Ronja Reina ja Vertical. Saman ohjelman avoimessa luokassa sijoittui hienosti toiseksi Petra Taskinen ja Bonny B. Myös junnuhevoset edustivat tänään upeasti, kun nuorten hevosten mestaruudessa kulta ja luokan ensimmäinen sijan vei Auli Lamers ja Jackson ja pronssin Siiri Meijanen ja Beaufort Rubert. Myös Janna Sulola ja Nikin Aleksi edusti luokassa ollen neljänsiä.

Suomenhevosten ja senioreiden mestaruuksissa JsR:n ratsastajat veivät upeasti kaikki mitallit. Suokeissa Auli Lamers ja Korven Tuuraus oli kullalla ja luokan ensimmäisellä sijalla, Anna Johansson ja E.V. Sirmakka hopealla ja luokan toisella sijalla ja Hanne Masalin ja Hilun Hissu pronssilla. Sennuissa kullalla ja luokan ensimmäisellä sijalla oli Heidi Leiniäinen ja Hermionetta, hopealla ja luokan toisella sijalla Jaana Sulola ja Puerto Rico ja pronssilla Auli Lamers ja Balans. Myös Nina Vilen ja Ronya edustivat luokassa hienosti sijoittuen neljänsiksi.

Muita hienosti edustaneita oli poniratsukkomme Jenni Pelkonen ja Beaufort Rubert, Siiri Meijanen ja Millinoppa sekä Laura Sääskilahti ja Jitas vd Loowaard. Myös Anu Saarikoski-Matinaho ja Kultakeva kävivät edustamassa Ponilaakson koulukilpailuissa.

Tarkemmin tuloksia voit tarkastella esimerkiksi equipesta.

Suuret onnittelut kaikille sijoittuneille ja muille kilpailleille, sekä tsemppiä treeneihin! Valtavat kiitokset myös kaikille ahkerille toimihenkilöille! ♥