14.09.2018 | Elina Elijoki

LISENSSI-JA HARRASTETUKI 2018

LISENSSITUKI 2018

Kilpailuissa 2-tasolla startanneiden tuki junnuille

JsRn hallitus tukee 2-tasolla kilpailevia junioriratsukoita. Kaudella 2018 seuraa edustaneet D-lisenssillä kilpailleet junioriratsukot voivat hakea takautuvasti D-lisenssimaksun takaisin vuoden 2018 lopussa. Juniorilta edellytetään osallistumista alueen tai seuran järjestämään lupakoulutukseen, jotta tuki voidaan maksaa sekä edustavan seuraa myös tulevana vuonna.

Ratsastajan tulee toimittaa hakemus, jossa on mainittu hakijan yhteystiedot, tilinumero mihin tuki maksetaan sekä esim. kuvakaappaus kipasta 2-tason tuloksista. Hakemus tulee toimittaa 30.11.2018 mennessä em.tarvainen@gmail.com. HUOM! myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä!

Kilpailuissa 3-4 (5)tasolla startanneiden tuki

JsR tukee myös 3-4 (5) tasolla A-lisenssillä kilpailleita ratsukoita kansallisen A-lisenssin verran.

JsR tukee 3-4 (5) tasolla A-lisenssillä kilpailleita senioreita este- ja kouluratsukoita kansallisen A- lisenssin verran. Kilpailuja tulee olla käytynä vähintään viidet (5) saadakseen koko lisenssin TAI vähintään kolmet (3) saadakseen puolet lisenssistä ja ratsastajan tulee edustaa seuraa myös tulevana vuonna. Junioreille riittää vähintään kolme (3) kilpailua koko lisenssituen saamiseksi koulu- ja esteratsastuksessa TAI saadakseen puolet lisenssistä tulee kilpailuja olla kaksi (2) ja seuraa tulee edustaa myös tulevana vuonna.

Myös kenttäratsastuksessa riittää kolme (3) kilpailua koko lisenssituen saamiseksi ja kaksi (2) kilpailua saadakseen puolet lisenssistä tukea sekä edustaa seuraa myös tulevana vuonna. Vuonna 2018 tukea hakevien ratsastajien edellytetään osallistuvan vähintään kerran talkootoimintaan seuran kilpailuissa tai muussa tapahtumassa.

Ratsastajan tulee toimittaa hakemus, jossa on mainittu hakijan yhteystiedot, tilinumero mihin tuki maksetaan sekä esim. kuvakaappaus kipasta tuloksista. Hakemus tulee toimittaa 30.11.2018 mennessä em.tarvainen@gmail.com. HUOM! myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä!

HARRASTETUKI 2018

Harrastetukea voi hakea vuonna 2018 JsRn jäsen, joka haluaisi seuralta pientä avustusta omaan hevosharrastukseensa. Tee harrastetuen hakemus, jossa on sinun ja mahdollisen harrasteheppasi nimi, yhteystietosi ja tilinumerosi tuen maksamiselle sekä tärkeimpänä iloinen tarina hevosharrastuksestasi. Varaudu siihen, että tarinasi voidaan julkaista netissä. PS: Kuva sisältyy tarinaan!

Ratsastajan tulee toimittaa hakemus, jossa on mainittu hakijan yhteystiedot, tilinumero mihin tuki maksetaan sekä itse hakemus. Hakemus tulee toimittaa 30.11.2018 mennessä em.tarvainen@gmail.com.

HUOM! myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä!
Hallitus käsittelee kaikki hakemukset ja tekee päätökset tukien maksamisesta loppuvuoden kokouksessa.