Seuravalmennukset ja valmentajatJyvässeudun Ratsukoiden seuravalmentajia ovat esteillä Aki Uotila ja koulussa Hannele Rosti (ent. Nyrönen).

AKI

Minut on valittu JsR:n estevalmentajaksi. Kiitos luottamuksesta!Kerron tässä hieman itsestäni ja ajatuksistani valmentamisesta.

Hevosten pariin olen tullut vasta aikuisiällä eli 34-vuotiaana. Tyttäremme Lotta alkoi käydä ratsastustunneilla ja vaimoni Sarin innoittamana minäkin päätin opetella ratsastamaan. Vuoden verran käytiin ratsastuskoulun tunneilla ja innostus oli iskenyt niin kovin että sitten pitikin jo hankkia oma hevonen. Hevosista tuli meidän koko perheen yhteinen ratsastus ja viimeisen 10-vuoden aikana meillä on ollut sekä hevosia että poneja. Itse olen hypännyt kansallisella 120 tasolla. Keväällä jouduimme luopumaan pitkäaikaisesta kilpakumppanista Petestä ja siksi meillä on vain yksi hevonen joka on Lotan kisahevonen. Oma kisaaminen on siis tauolla, mutta katsottuna on nuori hevonen Belgiasta ja toiveena saada se Suomeen jossain vaiheessa.

Oman työni ohessa olen suorittanut Ypäjällä ratsastuksen ohjaajan tutkinnon. Valmentamisessa pyrin yhdistämään oppimaani Ypäjällä, omien valmentajieni oppeja sekä aikaisempaa urheilussa oppimaani. Olen harrastanut lentopalloa aktiivisesti 30 vuotta ja pelannut pääsarjatasolla useita vuosia. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus hakeutua Ratsastajainliiton valmentaja koulutukseen.

Kaikki esteratsastuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita minun tunneille. Ryhmät tehdään aina tason mukaan. Jos sinulla on ollut pitkä tauko hyppäämisestä tai olet vasta aloittamassa, niin rohkeasti vaan mukaan. Harjoituksissa lähdetään aina puomiharjoituksista ja edetään sitten taitojen karttuessa oikeisiin esteisiinkin. Seuran kisaavat ratsastajat ovat myös tervetulleita. Tulkaa rohkeasti kokeilemaan pystynkö teitä auttamaan. Minun tunneilla käynti ei estä muiden valmennuksissa käyntiä päinvastoin.

Pidän tunteja mieluiten Killerin kilpatallilla, mutta muuallakin sopimuksen mukaan, mm. Polleparkissa ja Ponipalvelu A&Kssa. Tunnistani saa aina halutessaan kuitin.

Terveisin, Aki Uotila

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Aki ja Pete kisoissa.

 

HANNELE

Olen Hannele Rosti (os. Nyrönen), kouluratsastaja ja -valmentaja. Minulle on kunnia toimia JsR:n nimikkovalmentajana ja toivon, että valmennettavat ottavat rohkeasti yhteyttä tarpeidensa mukaan.
Aloitin hevosurheilun 1980-luvun puolivälissä ja kouluratsastukseen siirryin lähes täysipainoisesti 1990-luvulla. Menestystä tuli suomenhevosten SM-kisoissa sekä junioreiden ja nuorten ratsastajien SM-tasolla sekä maajoukkueessa.
Valmentajana ja ratsastajana tavoitteenani on saada apua tarvitsevien tavoitteet realistisiksi jokaiselle soveltuvalla tavallaan. Valmentajana on pyrkimys hakeutua SRL:n valmentajakoulutukseen lähivuosina.
Henkilökohtaisena tavoitteenani tulevaisuudessa on kilpailla seniorina mahdollisimman korkealla.

Hannelen kouluvalmennukset pyörivät ainakin Killerin kilpatallilla, Polleparkissa sekä useammissa kotitalleissa.

Tiedustella voit valmennuksista suoraan Hannelelta, yhteystiedot löytyvät sivulta http://rostila.net/ .

terkuin, Hannele

Hannele Annariina Suomäen hevosella Hessu ja koiransa Kelmin kanssa.

Hessun treeniä (2) (1)Kelmi&Hannele_1 (1)