14.01.2021 | Vilma Viertorinne

Kilpailu- ja harrastetuet kaudelta 2020

Jälleen on yksi kausi päättynyt, joten on aika jakaa kilpailu- ja harrastetuet edelliseltä kaudelta.
14.1.-28.1.2021 voi hakea JsR:n tukia kaudelta 2020. Hakemukset lähetetään sähköpostiin (jyvasseudun.ratsukot@gmail.com). Jokaiseen tukeen ehtona on, että edustaa seuraa myös seuraavalla kaudella (eli 2021). Ilmoitathan hakemuksessa myös, mitä tukea haet.

Kilpailutuet

Liitä hakemukseen mukaan Kipasta kuva tukeen oikeuttavista tuloksista. Huomioithan, että tulokset täytyy olla ”lisenssin tasolta”! Eli esim. A-luvassa tarvittavat kilpailut täytyy olla kansallisesta tasolta (alemman tason tulokset eivät kelpaa).

Juniorit (sis. junnut, lapset ja ponit)

D-lisenssi: Voit hakea lisenssin KOKO maksun takautuvasti, jos olet käynyt vähintään kolme (3) kilpailua kauden aikana.
A-lisenssi: Voit hakea lisenssin KOKO maksun takautuvasti, jos olet käynyt vähintään kolme (3) kilpailua este- tai kouluratsastuksessa kauden aikana tai PUOLET maksusta, jos olet käynyt kaksi (2) kilpailua este- tai kouluratsastuksessa kauden aikana.

Seniorit (yli 18v)

A-lisenssi: Saat KOKO lisenssin maksun takaisin, jos olet käynyt viidet (5) este- tai koulukilpailut ja PUOLET takaisin, jos olet käynyt kolmet (3) kilpailut este- tai kouluratsastuksessa. Kenttäratsastuksessa KOKO tuen saamiseen riittää kolme (3) kilpailua ja PUOLIKKAASEEN tukeen kaksi (2) kilpailua.

KV-taso

KV-tason A-lisenssi: Saat KOKO lisenssin maksun takaisin, jos olet käynyt kolmet (3) este- tai koulukilpailut ja PUOLET takaisin, jos olet käynyt kahdet (2) kilpailut.

Harrastetuki

Harrastetukea voi hakea vuonna 2020 JsRn jäsen, joka haluaisi seuralta pientä avustusta omaan hevosharrastukseensa. Vaatimuksena tuen saamiseksi on oltava talkoillut vähintään kerran kuluneen kauden aikana seuran kisoissa tai tapahtumissa.
Tee harrastetuen hakemus, jossa on

  • Sinun ja mahdollisen harrasteheppasi nimi
  • Yhteystietosi
  • Vähintään yksi kilpailu/tapahtuma, jossa olet talkoillut
  • Tilinumerosi tuen maksamiselle
  • Tärkeimpänä iloinen tarina hevosharrastuksestasi
  • Aiheeseen sopiva kuva

Varaudu siihen, että tarinasi voidaan julkaista seuran nettilehdessä/blogissa.