09.02.2019 | admin

Jäsenposti 1/2019

Jos vuoden ensimmäinen jäsenposti ei kolahtanut sähköpostiisi, voit lukea sen alta. Lopusta löytyy vielä linkki hallituksen ja sen ulkopuolisten henkilöiden esittelyyn.

HALLITUKSEN TERVEISET
Uusi vuosi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja luntakin on saatu riittävästi 🙂 Moni on varmasti päässyt hevosten kanssa hankitreenin pariin.Allekirjoittanut otti ison vastuun ja ryhtyi puheenjohtajaksi Elinan jäätyä pois. Kiitos Elinalle hyvin hoidetusta pestistä ja kiitoksia kaikille luottamuksesta! Tulkaa nykäsemään hihasta kun törmätään 🙂 Mielelläni kuulisin seuralaisten kuulumisia ja ehdotuksia mitä voisimme tarjota seuralaisille.

HALLITUKSEN ESITTELY
Hallitukseen tuli tälle kaudelle paljon uusia innokkaita ihmisiä ja saimme pitää myös osan vanhoista hallituslaisista 🙂 Seuralle tuli myös uusi puheenjohtaja ja moniin tehtäviin vaihtui uudet naamat. Liitteenä hallituksen esittely, käykää kurkkaamassa. 

JÄSENSIHTEERIN TERVEISET
Jäsensihteerimme Elina muistuttelee kaikkia, että jos vaihdatte seuraa tai haluatte lopettaa jäsenyyden, niin olkaa ystävällisiä ja laittaa infoa jsr.jasenasiat(a)gmail.com, ettemme turhaa karhua jäsenmaksuja. Mielellämme pitäisimme kaikki teidät seurassamme. Ja mikäli jäsenasioissa on jotain kysyttävää, olkaa yhteydessä Elinaan, hän auttaa mielellään.

KILPAILULUVAT
Muistakaa hoitaa kilpailuluvat ajoissa kuntoon, ettei kilpailuihin ilmoittauminen jää luvista kiinni.Kilpailuluvat tehdään itse sähköisellä lomakkeella (täällä lisätietoa: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/hae-kilpailulupaa/ ) ja maksetaan verkkomaksulla. Lupa on voimassa vasta kun myös jäsenmaksu on maksettu samalle vuodelle. Kilpailuluvat päivittyvät KIPA:an luvan maksun jälkeen sueraavana yönä, jos myös jäsenmaksu on maksettu. Hevosen vuosimaksun voi maksaa suoraan KIPA:n kautta ja se päivittyy maksetuksi heti. Kilpailulupa koulutukset on tulossa alkuvuodesta alueen järjestäminä, kaikkia kilpailevia suositellaan käymään ko. koulutus. 

Seuramme järjestää tälle kaudelle ensimmäiset kisat 21.4 LaKu Stallilla kouluratsastuksen hallimestaruuden parissa. Tulkaa ihmeessä kilpailemaan ja/tai talkoilemaan ja kannustamaan muita kilpailijoita! Tästä tarkemmin vielä infoa lähemmin.

Terkuin Jenny pj.

Linkki esittelyihin.